keskiviikko 8. marraskuuta 2017

TOP-5 lahjavinkit isälle

Isänpäivän ollessa jo nurkan takana, saattaa olla joillakin vielä lahjaideat hakusessa...
Joten tässä olisi meidän suosikki vinkkimme.

1. Rannekello
Nyt olemme huomanneet että rannekellojen suosio on valtavassa nosteessa. Kelloissa on paljon valinnan varaa. Löytyy kelloja rankkoihin olosuhteisiin mm. G-Shock on erikoisiskunkestävä. Tommy Hilfigeriltä löytyy tyylikkäitä malleja ja Festinalta ihania vintage-malleja joissa laatu ja hinta kohtaavat.


2. Nahkarannekorut
Lumoavalla on vahvoja nahkaisia rannekoruja hopea tai teräs yksityiskohdilla. Paul Hewitillä on hauskat ankkuri-aiheiset rannekorut ja Tommy Hilfigerillä erilaisia tyylikkäitä nahkakoruja.


3. Kalevala koru
Pekka Hyysalo on tehnyt yhteistyössä Kalevala korun kanssa mahtavan Tahto-riipuksen, koruun saa kaiverrettua myös henkilökohtaisen tekstin.4. Lumoava
Lumoavalta löytyy monipuolisesti tyylikkäitä koru sarjoja. Hopeasta tai teräksestä ja monissa malleissa voi vielä valita ketjun tilalle nahkaisen ketjun.

5. 1917-sarja
Saurum on valmistanut Suomen juhlavuoden kunniaksi tyylikkään korusarjan.


Ja muutamia pieniä muistamisia:
Victorinoxilta on tullut sympaattisia muumi linkkuveitsiä, nämä mallit ovat valloittaneet monien sydämet.
Meiltä löytyy myös ratkaisu heille keiltä on aina avaimet hukassa... Troikalta saa avaimenperiä jotka vastaavat kun viheltää. Ja Volgswagen faneille on saapunut led-valolla varustettuja avaimenperiä.

Nyt kun elämme kortti-aikaa, niin on hyvä suojata pankkikorttimme etäluennalta... Näitä suojia löytyy monia erivaihtoehtoja.
Secrid on palkittu ja näppärä korttikotelo mikä on RFID-suojattu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korutrendit vuodelle 2018

Hän joka tykkää runsaista ja näyttävistä koruista, niin on tämä vuosi hänelle kulta-aikaa... Korvakoruissakin mitä näyttävämpää sitä pa...