lauantai 12. marraskuuta 2016

Isälle

Nyt alkaa olla taas ne viime hetket, kun alkaa iskeä paniikki "mitä isälle isänpäivälahjaksi!?"...
Pakko myöntää, että monena vuotena peruskoulun jälkeen kun ei enää siellä askarreltu isille mitään, niin olen sortunut lämpösukkiin tai vastaaviin... Ja joka vuosi nähnyt isän ilmeestä "voiiiii että, taas ne sukat...". Onhan ne hyviä ja käytännöllisiä, mutta välillä haluisi yllättää isän. :)

Kalevala korulla olisi monen monta mallia isän iloksi. Löytyisi mm. Elämän roihua, Torin vasara, Väinö, Teemu Selänteen K8SI ja Pitkos.


Pitkos ja Torin vasara

Duudsonien Elämän roihut 

Teemu Selänteen K8SI 

Väinö kaulakorut
Lumoavallakin olisi monta hyvää mallia...
Jääkäri, Seilori, Sisu, Suojelija, Soturi, Kuningas, Sankari ja lukuisat muut. Nämä Lumoavan mallit ovat hyvin vahvoja ja persoonallisia, niin kuin isätkin. Nimetkin ovat niin hauskoja, niistä voisi valita omalle isälle sopivimman. 

Lumoavan Jääkäri

Lumoavan Sisu

Lumoavan Soturi ja Seilori
Ja yksi tämän vuoden erikoisimmista rannekoruista tuli Leathermanilta, Tread. Tämäpä ei ole mikä tahansa koru, jopa 29 työkalua yhdessä rannekorussa. 
Lahjatavaroista ylitse muiden on Ukko Schnapps. Nämä tuotteet on tehty käsin Suomessa ja jokainen tuote on merkitty uniikilla sarjanumerolla - se takaa aitouden ja alkuperän. 
Näistä lisää löytyy liikkeestä... :) 

Mitähän isän paketista paljastuu sunnuntaina...? ;)

Talvi pääsi yllättämään... Mukava herkutella kodin lämmössä herkkukaakaolla <3
Hyvää Isänpäivää kaikille uniikeille isille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korutrendit vuodelle 2018

Hän joka tykkää runsaista ja näyttävistä koruista, niin on tämä vuosi hänelle kulta-aikaa... Korvakoruissakin mitä näyttävämpää sitä pa...