perjantai 30. syyskuuta 2016

Syksyn tuulahdukset Lumoavalta

Syksy tuo tullessaan uusia koruja myös Lumoavalta.
Lumoava jatkaa tyylilleen uskollisena, löytyy vahvoja & selkeitä linjoja ja herkkiä & romanttisia tyylejä...

Lumoavalla aloittanut nyt uusi suunnittelija, Alexa Getting. Hän on sukujuuriltaan suomalais-italialainen ja asuu nyt Seinäjoella. Hän on nyt tälle syksylle suunnitellut esimerkiksi korun nimeltä Päivätär. Koru on hyvin naisellinen, kaunis ja herkkä. Tässä korussa on erikoista miten hauraus ja vahvuus yhdistyy. " Kehrää kultaa hopeaa, kohtaloista virkkain kutoo lankaa elämän, hento neito kirkkain" 


Päivätär (design Alexa Getting)

Pauliina K:n suunnittelema Rakkain tulee varmasti olemaan yksi tämän syksyn suosikki sarjoista.
Tässä korussa on kaksi monen suosikki teemaa siivet ja sydän. Rakkaimman kaulakoruissa kaksi mallia. Isompaa saa pitkänä koruna ja 45/42 cm:llä ketjulla, tämän mallin ketjussa on myös hauska lisä... Ketjussa on nuoli, joka osoittaa sydämeen. Ja toinen malli on siro siipisydän-riipus. Sarjassa on myös nappi- ja roikkuvat korvakorut ja rannekoru. Hyvin laaja ja monipuolinen sarja.
"Sinun lämpösi äärellä avaan silmäni ja sydämeni"


Rakkain (design Pauliina K)

Eelis Aleksi suunnitteli tänä syksynä hyvin klassisen ja pelkistetyn Muusan. Korun matta ja kiiltävät pinnat leikittelevät hauskasti valon kanssa. Mitä enemmän tätä korua tutkiskelen, niin sitä enemmän tästä pidän. Sarjaan kuuluu pitkä isompi kaulakoru, siro lyhyt kaulakoru ja korvakorut.
"Luovuus lähelläni en kaipaa mitään"

Muusa (design Eelis Aleksi)

Ja sitten "matkustetaan" vähän Kreikkaan Carina Blomqvistin kanssa... Hän on suunnitellut meidän iloksemme korun nimeltä Afrodite. Carina jatkaa tyylilleen uskollista linjaa. Romanttisia köynnöksiä kehän sisällä. Sarjassa on kaksi kaulakorua, pitkä ja lyhyt ja aivan ihanat korvakorut. Nämä korvakorut ovat nyt aivan uutta tyyliä. Edestä kun katsoo ne näyttävät klassisille renkaille, mutta kun katsotaan profiilia ne yllättävät ...sivusta löytyy kauniit köynnökset.
"Kiedo syleilyyn, olen valmis rakastumaan"


Afrodite (design Carina Blomqvist)

Heikki Hartikainen suunnitteli meille Sisun. Tämä on vahva, jämäkkä koru, siinä on taottu hopea laatta. Hyvin tyylikäs miesten koru. Sarjaan kuuluu kaulakoru, rannekoru, solmionpidin ja kalvosinnapit. "Sielumme kätketyin syöver näyttelee lopulta suurinta osaa"


Sisu (design Heikki Hartikainen)

Lisäksi Heikki Hartikaisen Vanilja sarja sai täydennystä. Sarjaan tuli kaunis käätykaulakoru.
" Yksi päivä aikaa rakastua, yksi päivä nähdä kauneus
Sillä hetkessä hiutuvat lehdet vaaleat, vie ehtoo aamusta voiton. "
Tässä on nautiskeltu viimeisistä kauniista & lämpimistä päivistä
ja vietetty rentouttavaa koti-iltaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korutrendit vuodelle 2018

Hän joka tykkää runsaista ja näyttävistä koruista, niin on tämä vuosi hänelle kulta-aikaa... Korvakoruissakin mitä näyttävämpää sitä pa...