maanantai 19. syyskuuta 2016

Kalevala Korun ihanat syksyn uutuudet

Jee! Nyt viimeinkin se tapahtui...
Kalevala Korun syksyn uutuudet saapui meille!

Nämä ovat meille jännittäviä hetkiä, kun näemme livenä uutuudet. Kaikilla on omat mielikuvansa millaisiksi ne kuvitteli kuvien perusteella, että vastaavatko ne livenä niitä mielikuvia. Mitkä yllättää... Itsellä oli jo kaksi suosikkia ja ne ylitti odotukset... Harmi kun synttärit meni jo, no alanpa kirjoittaa jo pukille listaa...

Nyt ihan ensimmäisenä koru nimeltään Valoisa. Tätä korua suunnitellessaan Tiina Arkko on halunnut kannustaa ihmisiä muistamaan ystäviään ja uskaltamaan olemaan itselleenkin se parasystävä. Koru kuvastaa ystävyyden ikuisuutta ja sen elämään tuomaa lämpöä ja valoa.
Kun katson korua, niin olen myyty. Tämä koru vei minut mennessään jo pelkästään kuvan perusteella ja kun livenä sen nyt näin, niin nyt on menoa.. Pitää laittaa Joulupukille kirjettä...
Korut koostuvat kahdessa rivissä olevista palloista, joista tulee kehä.
Valoisa on sellainen pitkä koru joka on siro, mutta näyttävä ja korvakorutkin ovat hyvin kauniit puolirenkaat. Nyt kun kelit viilenevät, niin on mukava kaivaa paksut neulemekot kaapinperiltä käyttöön, niiden kanssa pitkät korut pääsevät oikeuksiinsa.
Valoisa Design Tiina Arkko
Seuraavana tulee Kirsi Doukaksen suunnittelema Kuulas.
Tässä sarjassa on ihanaa, että se on suunniteltu talven kuulaat pakkasyöt mielessä, niin sitä voi pitää myös aurinkoisina kesäpäivinä. Monikäyttöinen koru. :)
Nimensä mukaisesti korun pinta näyttää kuulaalta. Korun osat näyttävät jokaisen katsojan silmissä erilaiselta, yksi näkee rattaan, toinen kukan ja kolmas lumihiutaleen, tai vaikka kuurankukan. Tämä kertoo siitä, että se tulee sopimaan hyvin erilaisille ihmisille. Kaulakoru on malliltaan hyvä, riipus tulee hyvälle korkeudelle ja menee kiemuraan hauskasti. Sarjaa täydentää myös näyttävä rannekoru ja korvakorut mitkä veivät jo sydämeni.
Ja vielä yksi juhlan aihe... Tällä korulla juhlistetaan 80 vuotta täyttävää Kalevala Korua ja 100 vuotta täyttävää Suomea.
Kuulas Design Kirsi Doukas
Nyt tulee ihanan herkkä koru, jo nimensäkin puolesta. Lootuskukka.
Lootuskukan on suunnitellut Elina Makkonen.
Kaulakorussa on hauskasti hopea "palkki", siinä mistä riipus alkaa. Tulee modernia ja uutta tyyliä Kalevala Korulle. Riipuksen lopussa roikkuu pieni kukkanen, Lootuskukka josta monelle saattaa tulla mieleen kauniit itämaiset lyhdyt. Sarjassa on myös kahdet erilaiset korvakorut, napit ja roikkuvat.
On kyllä niin kaunis sarja.
Lootuskukka Design Elina Makkonen


Tämä on mielenkiintoinen koru. Jos äsken sanoin että Lootuskukan ketjun palkki on modernia niin odottakaapas tätä...
Tässä korussa on käytetty 3D-tulostettuja koristeosia. Korun nimi on Karuselli.
Korun on suunnitellut Antonio Mazzamauro. Hän onnistuu kyllä joka kerta luomaan jotain uutta ja jännittävää. Kaulakoruja on kahta erilaista. Toisessa on nämä uudet vaihdettavat 3D-tulostetut koristeosat, joilla tehdään koruun karusellin muoto. Ja toisessa kaulakorussa on jo se muoto ja aukot sivuilla & keskellä.. Sarjassa on myös riippuvat korvakorut. Kaunis, leikkisä ja herkkä koru. Tämä koru tuo aurinkoa syksyn pimeneviin iltoihin...


Karuselli Design Antonio Mazzamauro

Karuselli Design Antonio Mazzamauro

Duudsonit ne senkun vaan laajentaa sarjaansa... :D
Sarjaa täydennetään 7,5mm leveällä sormuksella. Vaikka sormus on hyvin leveä, niin se on mukava sormessa, ei ole liian paksun ja korkean tuntuinen sormessa. Se on rouhea ja hyvin tyylikäs.

Elämän Roihu sormus ja rannekoru Design Duudsonit


Ja tänäkin syksynä Kalevala Koru jatkaa yhteistyötään Roosa nauha-syöpäsäätiön kanssa.
Jokaisesta myydystä korusta lahjoitetaan rahaa säätiölle ja sitä valmistetaan rajoitetun ajan.
Riipuksen kiven sävy on kaunis huurteinen pinkki.

Roosa Nauha 2016 Design Mari SaariSyksy alkaa värjäämään luontoa upeasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Korutrendit vuodelle 2018

Hän joka tykkää runsaista ja näyttävistä koruista, niin on tämä vuosi hänelle kulta-aikaa... Korvakoruissakin mitä näyttävämpää sitä pa...